1
2
3
4
5

Wat is Cruise & More?

De mooiste Cruise & More reizen. Deze bijzondere reizen brengen u langs de meest indrukwekkende bestemmingen. Aanschouw deze vanaf zee wanneer u de haven komt binnenvaren en ontdek overdag alle highlights en bijzondere plekken die het land te bieden heeft. Na een prachtige dag kunt u heerlijk aan boord gaan en genieten van de luxe en de service.

Cruise & More is perfect voor mensen die veel bestemmingen in één vakantie willen ontdekken, maar dit niet alleen per cruiseschip willen doen. Aan de Cruise & More reizen is voor deze mensen een speciaal landprogramma op het begin of einde van de cruise toegevoegd. Zo heeft u uitgebreid de tijd om de natuur, cultuur en de gewoonten van een land echt te leren kennen.

Al meer dan 32 jaar dé cruisespecialist

Wij helpen reizigers al decennialang bij het maken van de beste keuze uit hetenorme aanbod aan cruises. Wij kennen de schepen, rederijen en bestemmingen als geen ander.

Zorgeloos genieten

Een vlucht, transfer, hotel, excursie of een heel landprogramma bijboeken? Geen zorgen, speciaal voor u hebben we complete pakketten samengesteld. Geniet onbezorgd van uw reis.

Unieke excursies

Een reis met Cruise Travel creëert een onvergetelijke ervaring! Buiten de luxe schepen en het vriendelijke personeel om doet u prachtige bestemmingen aan. Hier reist u vaak mét gids rond en ziet u de meeste mooie bestemmingen.

Dit vonden de andere reizigers

Deze mensen hebben een prachtige Cruise & More reis met ons gemaakt! Lees hier hun ervaringen.

 • De reisbegeleiding van Cruise Travel was erg goed geregeld!

  'Onze groepsreis door Azië werd bij de bijeenkomst in Ermelo gezamenlijk afgetrapt. Onze Cruise Travel reisbegeleider Cees leidde ons virtueel door de te maken reis. De reis werd hierdoor nog aantrekkelijker. We begonnen onze landrondreis in Peking waarvandaan we onder leiding van Cees onder andere de Chinese Muur, het Zomerpaleis en de Verboden Stad bezochten. Onze Cruise Travel reisbegeleider was echt een verademing. Hij gaf ons leuke informatie en was er altijd wanneer het nodig was. Hierna begon onze cruise met de Diamond Princess. We werden aan boord erg goed ontvangen en we zetten koers richting Busan in Korea. We staken hoog boven de zeer vriendelijke maar kleine Koreanen uit maar het was een erg leuke stad om in rond te slenteren.

  Henk en Alice

 • 'Het was een hele belevenis om te zien hoe weinig ruimte er was tussen het schip en de kade.'

  'Wij begonnen onze reis in Los Angeles. Hier hebben we diverse leuke dagexcursies gemaakt en gelukkig ook nog genoeg vrije tijd over om zelf van alles te ontdekken. Het J. Paul Getty Museam in Los Angeles vonden we geweldig! Het uitzicht was fantastisch, het gebouw en de tuinen waren ontzetten mooi en de schilderijen waren natuurlijk geweldig. Na drie nachten LA stapten we aan boord van ons schip. We voeren met heerlijk weer naar het zuiden land Mexico. De stop in Guatemala was super. We vervolgende onze reis door het Panamakanaal. Het was een hele belevenis om te zien hoe weinig ruimte er was tussen het schip en de kade. Het was een reis om nooit meer te vergeten mede doordat alles zo ontzettend goed was geregeld door onze Cruise Travel reisleiding!

  Frans en Mieke

 • Tijdens onze reis hebben we ontzettend genoten van de prachtige natuur!

  'De landrondreis was perfect geregeld. We kregen een envelop met alle informatie en keycards voor de verschillende lodges, zodat we zonder inchecken onze kamers konden inspecteren. We waren erg gecharmeerd van onze laatste lodge. We hadden echt het gevoel dat we middenin de wildernis zaten, buiten bereik van alles en iedereen. Daarna vervolgden we onze trip met een prachtige busreis en een nog mooiere catamarantocht.

  Hans en Ria

Goed om bij stil te staan:

Een keer iets anders dan het buffet- of main dining restaurant? Tegen een kleine bijbetaling kunt u in de specialiteitenrestaurants genieten van een gezellige sfeer en heerlijke gerechten!

Jenneke

.